Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@03:41:28 GMT

کشف مار 3 چشم در استرالیا

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۴۹۶۴۰

کشف مار 3 چشم در استرالیا

به گزارش ایسنا به نقل از تک‌تایمز، مارها مثل خیلی از موجودات دیگر در استرالیا نادر نیستند و این کشور دارای حیات وحش متنوعی است، اما کشف یک مار سه چشم مطمئناً حتی برای کسانی که با حیوانات وحشی سر و کار دارند شوکه کننده است.

این مار سه چشم از گونه "پایتون فرش" است که به نام "مونتی پایتون" نیز شناخته می‌شود که دارای سه چشم کاملاً کاربردی است و چشم اضافی روی پیشانی آن قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مسئولان حیات وحش استرالیا، این حیوان عجیب و غریب در کنار یک بزرگراه در نزدیکی شهر "هامپتی دو" کشف شد. این مار هنوز بچه بود و فقط حدود ۴۰ سانتیمتر طول داشت.

علاوه بر چشم اضافی، یکی دیگر از چیزهای قابل توجه در مورد آن این بود که هنگام رؤیت زنده بود، هر چند که چند روز پیش تلف شد.

"دیوید پنینگ" استادیار زیست شناسی در دانشگاه ایالتی میسوری می‌گوید: مارهای مادر اغلب بعد از تخم‌گذاری، تخم‌های بد را می‌خورند! همچنین مارهایی که دچار تغییر شکل شده‌اند و طبیعی به دنیا نیامده‌اند تنها چند روز پس از تولد می‌میرند.

مونتی پایتون هم در اواخر آوریل در سن ۲ ماهگی تلف شد.

طبق گفته دانشمندان، چشم سوم این مار حاصل یک جهش ژنتیکی مثبت بود.

مارهایی با دو یا چند سر قبلاً دیده شده بودند اما یک مار با سه چشم نه. به همین دلیل دانشمندان تصور می‌کردند که این اتفاق در این مار حاصل ترکیب دو جمجمه با هم باشد، اما عکسبرداری اشعه ایکس نشان داد که چشم سوم نتیجه ترکیب دو جمجمه با یکدیگر نیست و این مار واقعاً دارای سه چشم طبیعی با یک حفره طبیعی در وسط پیشانی است.

محققان می‌گویند چنین جهش ژنتیکی مثبتی که منجر به ایجاد یک چشم اضافی شده فوق العاده است.

"پنینگ" توضیح داد: هنگامی که شما به پیچیدگی درون جمجمه و بافت‌های عصبی فکر می‌کنید، متوجه می‌شوید که خیلی بیشتر از فقط یک چشم جدید وجود دارد، چرا که چشم سوم به یک عصب بینایی سوم نیز نیاز دارد که طرح‌بندی عادی مغز را به هم می‌زند.

کارشناسان معتقدند که این چشم سوم حاصل یک جهش طبیعی بوده که بسیار زود در مرحله رشد جنین تفاق افتاده است و بعید است که این جهش حاصل از عوامل محیطی باشد.

جهش ژنتیکی در بین خزندگان بسیار رایج است و یک بخش طبیعی از فرگشت آنهاست.

پروفسور "برایان فرای" مارشناس دانشگاه کوئینزلند می‌گوید: هر جنینی جهش خاص خود را دارد. اما این یکی گل درشت از آب در آمده است. من تاکنون یک مار سه چشم ندیده بودم، اما ما در آزمایشگاه خود یک "پایتون فرش" با دو سر داریم که دچار نوع دیگری از جهش شده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۹۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوه گری دریاچه سد حنا در شهر هزار چشمه + فیلم

شهر سمیرم در استان اصفهان واقع شده است. این شهر به دلیل جاذبه‌های طبیعی و رودخانه خانه‌ها و چشمه‌های زیاد به شهر هزار چشمه مشهور است.

سد حنا یکی از جاذبه‌های طبیعی سمیرم است که بر روی رودخانه حنا ساخته شده است.

شهروند خبرنگار ما فیلمی از دریاچه سد حنا را به نمایش گذاشت.

منبع: شهروند خبرنگار - اصفهان 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • مشارکت احتمالی کره جنوبی در پیمان آکوس؛ محور گفت‌وگوهای دو جانبه سئول و کانبرا
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • اعتراضات دانشجویان طرفدار فلسطین، تهدیدی برای یهودیان نیست
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • جلوه گری دریاچه سد حنا در شهر هزار چشمه + فیلم
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد