Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان سلامت در آکسفورد هشدار دادند تزریق دوز تقویتی واکسن ویروس کرونا در کشور‌های ثروتمند، موجب افزایش مرگ و میر‌های ناشی از این ویروس در سایر نقاط جهان می‌شود.

رئیس گروه واکسن آکسفورد گفت: اگر رهبران سیاسی کشور‌های غربی مسئولیت خود در قبال بقیه بشریت را نپذیرند، تزریق دوز تقویتی واکسن به مردم را به جای اهدای واکسن به دیگر مردم جهان در اولویت قرار دهند، بسیاری از مردم در سراسر دنیا بر اثر ابتلا به بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان تاکید کردند: اکنون زمان کلیدی برای تصمیم گیران است. گسترش مقیاس تزریق دوز تقویتی واکسن در یک کشور ثروتمند، سیگنالی را به سایر کشور‌ها ارسال می‌کند که تقویت کننده‌ها در همه جا مورد نیاز هستند. این امر بسیاری از دوزهای واکسن را از سیستم اهدای واکسن خارج می‌کند و در نتیجه بسیاری دیگر از مردم جان خود را از دست می‌دهند، زیرا حتی امکان دریافت یک دوز واکسن را هم نداشته اند.

اگر میلیون‌ها نفر به رغم فقدان تحقیقاتِ علمی موثق، دوز تقویتی واکسن را دریافت کنند، تاریخ دورانی را به یاد خواهد آورد که رهبران سیاسی تصمیم گرفتند در بزرگترین بحران جهان، مسئولیت خود در قبال بقیه بشریت را نپذیرند.

به نقل از روزنامه گاردین، انگلیس، آلمان و فرانسه از جمله کشور‌هایی هستند که تزریق دوز سوم واکسن کروناویروس را آغاز کرده یا برنامه ریزی‌هایی در این رابطه داشته اند و این درحالیست که سازمان بهداشت جهانی(WHO) اعلام کرده است که خودداری از تزریق دوز تقویتی حداقل تا پایان ماه سپتامبر می‌تواند شکاف توزیع واکسن در میان کشور‌های فقیر و غنی را از بین ببرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا تزریق دوز تقویتی دوز تقویتی واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۵۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان